Stos Info – december 2021

TOT ZIENS 2021, WELKOM 2022!

Het einde van 2021 is bijna in zicht. Wij zijn alvast klaar voor 2022 vol goede moed! Wij wensen iedereen alvast de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar en hopen iedereen gezond en wel terug te zien in januari! Hopelijk heeft u kunnen genieten van onze zelfgemaakte Spaghetti tijdens ons afhaal spaghettifeest?! Ondanks de corona-maatregelen slaagde het Stos-team er toch in om er weer een top editie van te maken! Jammer genoeg kon u niet genieten van de tafel-bediening van onze demo leden maar hebben wij vooral achter de schermen de handen in elkaar gestoken om ook dit jaar weer de lekkerste spaghetti voor u te bereiden. Het take-away gedeelte was voor ons een nieuwe ervaring. Wij hopen toch dat u op deze manier even hard heeft kunnen genieten als wij. Al snel kregen we enkele hartverwarmende berichtjes en willen we zeker iedereen bedanken voor de steun en inzet! Een gezellig babbeltje met de ouders en oud leden hebben we jammer genoeg moeten missen. Dit halen we zeker nog in wanneer de maatregel dit toelaten.

MEDEDELINGEN

Ondertussen zien we de besmettingscijfers weer eventjes de foute kant uitgaan. Dit merken we dan ook tijdens onze lessen. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat iedereen gezond blijft! Daarom vragen wij om mondmaskers te dragen tot de les begint. Vanaf dan zullen de lessen zo voorbereid worden dat er voldoende afstand kan bewaard worden en dat de handen regelmatig ontsmet worden. Let op: wij zorgen ook dat er voldoende ventilatie is waardoor onze deuren openstaan. Doe daarom extra warme kleren aan (liefst geen grote loshangende truien maar eerder een extra tshirt) en/of antislipsokken! Vergeet ook niet te melden aan de verantwoordelijke van je groep wanneer je zoon/ dochter niet aanwezig kan zijn. Bij ziekte best nog eventjes thuisblijven.

Uit voorzorg hebben we besloten de demo-lessen even stop te zetten. Hierbij is het heel moeilijk om de afstand te bewaren. We willen dus even geen risico’s nemen en wachten we nog even af. De ouders en leden zullen steeds op de hoogte worden gehouden via onze WhatsApp-groep. Nog even de moed erin houden en dan vliegen we er binnenkort weer voor de 100% in!

Onder de nieuwe maatregelen valt ook een afkoelingsweek in het onderwijs . Wij hebben als club besloten onze lessen gewoon door te laten gaan. Er zullen dus gewoon lessen zijn tot aan de kerstvakantie. Gewoonlijk is het voor de Rakkertjes en Gymboys de eerste zaterdag van de vakantie nog wel training, MAAR dit jaar valt kerstmis op deze zaterdag en krijgen zij een extra dagje rust. Ook de laatste zaterdag van de vakantie mag je lekker lang in je bed blijven liggen. Maandag 10 Januari vliegen de Kids en Gymmers het nieuwe jaar al meteen terug in.

za 25 Dec Vakantie Gymboys + Rakkertjes
 27 Dec – 9 jan Vakantie Iedereen
ma 10 Jan Training Kids + Gymmers

Ondertussen hebben al enkele leden een nieuwe club t-shirt gekregen. Geen zorgen als u er nog geen heeft ontvangen, we wachten namelijk nog op een bestelling van onze nieuwe collectie. Deze heeft helaas wat vertraging opgelopen. Van zodra we deze hebben ontvangen zal iedereen een nieuwe t-shirt ontvangen! Moest u toch nog vragen hebben kan u zich steeds richten tot een van onze trainers of stuur ons gerust een mailtje naar Gymclubstos@gmail.com

ACTIVITEITEN

Helaas kon het Gymgala dit jaar niet doorgaan… We wachten nog even op verdere informatie in verband met de tickets en een nieuwe datum. Van zodra we hier meer over weten zullen wij dit tijdig communiceren. Op 12 en 13 maart is het tijd voor ons eigen Stos-event waar onze gymnasten zelf hun talenten zullen tonen aan het publiek! Wij blijven positief en hopen dat dit evenement zal kunnen doorgaan. Onze gymnasten zullen hier de komende lessen op voorbereid worden. Hou deze datum alvast vrij zodat iedereen aanwezig kan zijn.